Skibbe'nin kozu Lincoln
Önceki akşam Rumen temsilcisinin Politehnica Iasi'yle deplasmanda yaptığı ve 2-0 kazandığı karşılaşmayı izleyen Alman teknik adam, rakibi nasıl devireceğinin formülünü buldu.
Skibbe'nin yapılan her türlü eleştiriye karşın arkasında durduğu Lincoln'ü 13 Ağustos'ta Ali Sami Yen'deki maçta 11'de oynatmayı planladığı öğrenildi.
Sağlık ekibinden Brezilyalı yıldızın karşılaşmaya yetiştirilmesini isteyen Skibbe'nin yüzü, Lincoln'ün dünkü çalışmaya çıkmasıyla güldü. Ümit Karan'ın sakatlığının ardından özellikle hücum hattında sıkıntı yaşayan Skibbe, takımın gol sorununu da Lincoln'le çözmeye çalışacak.
Bu arada S.Bükreş'in son lig maçını izleyen Skibbe, tuttuğu notları dün futbolcularıyla paylaştı. Rakibin kendilerinden daha hazır bir durumda olduğunu ifade eden Skibbe, özellikle orta sahada çok mücadele etmelerinin gerektiğini vurguladı. Skibbe'nin üzerinde durduğu diğer bir nokta ise Steaua Bükreş'in fizik olarak üst düzeyde olması.
Bu arada Bursaspor karşılaşmasında sakatlanan Ümit Karan'ın durumunun ciddi olmadığı öğrenildi. Sağ uyluk arka adalesinden sakatlanan Ümit'in Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme ilk maçında olmasa bile rövanşta kesinlikle takımdaki yerini alacağı belirtildi. Diğer taraftan hastalığı nedeniyle Bursa'ya götürülmeyen
Fernando Meira da dünkü çalışmada yer aldı.
KAYNAK: Nevzat Dindar / Cumhuriyet
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Premier Lig için son adım: Hull City - Middlesbrough

Real Madrid'den resmi ayrılık açıklaması!

İtalya'da Kenan Yıldız'a büyük onur!

Nico Paz için Inter yalanlaması!

Patrick Vieira'dan Real Madrid itirafı

Pep Guardiola, Manchester City'den ayrılıyor!

Manchester United'da Carrick ile yeni sözleşme!

Alvaro Arbeloa, ayrılığını açıkladı!

Hull City, Premier Lig için sahaya çıkıyor

Southampton'a 3 dava daha!
























