"Skibbe hataydı"
Galatasarayımız, UEFA Kupası’nı kazanmasının 9. yıldönümünü, dönemin kulüp başkanı Faruk Süren ve yöneticilerin yediği yemekle kutladı.
Hürriyet

Ulus’taki Club 29’da biraraya gelen Süren ve ekibi anılarını tazelerken, eski başkandan Adnan Polat’a destek mesajı verdi. "Polat gidişattan memnun olmayıp kongreye giderse arkasında olduğumuzu bilmeli" diyen Süren, şunları söyledi:
"Başkanın huzursuz olduğunu biliyorum. Yönetimde bir değişim istiyorsa, hiç düşünmeden kongreye gitmesi gerekir. Cesaretli olup yapmak istediğini yapsın. Bu çıkışının ilk adımını önceki gün Divan Kurulu’nda atmış oldu. Gerisini de getirebilir."
Profesyonel yönetici şart
Futbolun artık bir endüstri olduğunu ve bu şubenin amatörler yerine profesyonellerce yönetilmesi gerektiğini vurgulayan Süren, "G.Saray kadrosuna bakın, hepsi kendine göre mükemmel oyuncular. Ama gelinen nokta kulübün takım yönetmeyi bilmeyenlerin elinde olduğunu gösteriyor. Skibbe’nin ise gönderilmesi değil, getirilmesi hataydı" diye konuştu.
Süren, 9 yıl sonra UEFA Kupası’nı kazanan kadroya gösterdiği vefa nedeniyle Başkan Polat’a teşekkür de etti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Berke Özer, resmen Lille'de!

Romulo transferinde geri sayım: Leipzig!

Newcastle United'da mutlu son: Jacob Ramsey

Juventus, Yves Bissouma için devrede!

Nottingham Forest'ta gündem: Arnaud Kalimuendo

Premier Lig'in maç yayınlarında hakem kameraları da kullanılacak

Barcelona, YouTube'da FIFA ve NBA'i de geride bıraktı

Real Betis'te Bakambu'ya veda kararı!

Chelsea, primleri 'Jota' ailesine bağışlayacak

Paris FC, Kevin Trapp'a teklif yaptı!
