Sion'a bileniyoruz!

 

Anadolu Ajansı
Sion'a bileniyoruz!
Galatasarayımız, UEFA Kupası'nda İsviçre'nin FC Sion takımıyla 4 Ekim Perşembe günü yapacağı 1. tur rövanş maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenman, taraftarlara ve basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcular, daha sonra 2 takıma ayrılarak dar alanda taktik bir çalışma yaptı.

Sabah antrenmanında Mehmet Topal ile çarpışarak bir sakatlık geçiren Hakan Şükür, sağlık merkezindeki tedavisinin ardından fizyoterapistler eşliğinde salonda çalışırken, Mehmet Topal da takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Bu arada bugün Özel Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde ayrıntılı bir kontrolden geçen Sabri'nin iyileşme sürecinin normal seyrettiği bildirildi.

Galatasaray, yarın akşam yapacağı antrenmanla FC Sion maçının hazırlıklarını tamamlayarak tesislerde kampa girecek.

Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp da yarın tesislerde bir basın toplantısı düzenleyecek.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler