"Şimdi korner dersi mi vereyim?"

Bu durum karşısında sinirlenen tecrübeli teknik adam, "Korner dersi mi verelim?" dedi. Terim, Adanaspor maçında futbolcularına duran topların ve yan topların öneminini belirtti ve "Adanaspor'un bize açık bir futbol oynayacağını düşünmüyorum. Kapalı savunmayı açmakta zorlanmamak için duran toplar ve kornerler önemli" dedi.
Gol bulmakta zorluk çekebileceklerini düşünen Terim uyarılarını şu şekilde sürdürdü: "Gol atmak için her yolu deneyeceğiz, ancak şu zamana kadar hep duran toplar en büyük silahımız oldu. Şimdi ise bir korner bile atamıyorsunuz. İstediğim toplar bunlar değil. Bu tarz korner atışları ve yan top organizasyonları bize gol getirmez.
Adana kapanıp gol geciktikçe bir de strese kapılırsanız, o zaman ne yapacaksınız? Golün anahtarı yan toplarda, bunları çok iyi değerlendirmenizi istiyorum. Yan toplarda çok iyi organize olmak zorundayız. Golün kolay yolunu bulmak gibi bir zorunluğumuz olduğunu unutmayın."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Kolo Muani, Juventus'a doğru!

Pep Guardiola'dan Ederson açıklaması!

Nordi Mukiele'nin yeni durağı İngiltere

Napoli, Iğdır FK'den Özder Özcan ile anlaştı!

Berke Özer, resmen Lille'de!

Romulo transferinde geri sayım: Leipzig!

Newcastle United'da mutlu son: Jacob Ramsey

Juventus, Yves Bissouma için devrede!

Nottingham Forest'ta gündem: Arnaud Kalimuendo

Premier Lig'in maç yayınlarında hakem kameraları da kullanılacak
