"Seve seve gelirim"
Ankaraspor'dan Galatasaray'a transferi gündeme gelen Brezilya futbolcu Wederson, kendisine resmi bir teklifin gelmediğini, ancak iki kulübün anlaşması durumunda Galatasaray gibi büyük bir kulüpte oynamaktan gurur duyacağını söyledi. Wederson, transferi için yönetimin kararını beklediğini ifade ederek, "Ben, Ankaraspor'un sözleşmeli futbolcusuyum.
Bana gelen resmi bir teklif olmadı. Transferim konusunda yönetimin kararını bekliyorum. Eğer Galatasaray'a transfer olursam sevinirim. Eğer transferim gerçekleşmezse Ankaraspor'da oynamaya devam etmekten de mutluluk duyarım" diye konuştu.
Galatasaray'da forma giyme konusunda kendisine güvendiğini belirten Brezilyalı oyuncu Wederson, "Benim her zaman ilk hedefim futbol oynamak. Galatasaray'da forma giyersem başarılı olacağıma inanıyorum. Ben kendime güveniyorum. Ankaraspor'daki performansımı sürdürürsem, Galatasaray'ın sorunlarını çözüm olurum" dedi.
Wederson, Galatasaray'da forma giyen futbolcularla herkesin birlikte oynamak isteyeceğini dile getirerek, özellikle savunmanın solunda ve serbest atışlarda Galatasaray'a büyük fayda sağlayacağını kaydetti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Son şampiyon PSG, Liverpool'a ızdırap oldu!

Rafael Van der Vaart'tan Vinicius'a eleştiri!

Juventus'ta Spalletti için geri sayım

Borussia Dortmund'dan Jadon Sancho açıklaması!

Alvaro Arbeloa'nın kaderi Münih'te!

Bayern Münih'te Kompany ile inanılmaz rakam

Simeone'den Lucescu'ya duygusal veda: "Beni korurdu"

Kim Min Jae'den geleceği için açıklama

Harry Kane, 25 yıl sonra büyük ödülün peşinde!

Bayern Münih'ten Real Madrid'e soğuk duş!

























