Servet'ten kötü haber!
G.Sarayımızda uzun bir sakatlık döneminin ardından geçtiğimiz hafta takımla çalışmalara başlayan Servet Çetin’in sahalara dönüşü uzuyor.
Hürriyet
G.Sarayımızda uzun bir sakatlık döneminin ardından geçtiğimiz hafta takımla çalışmalara başlayan Servet Çetin’in sahalara dönüşü uzuyor.
Ayak tarak kemiği kırıldığı dolayı takımından ayrı kalan milli futbolcumuzun ağrıları sürdüğü için cumartesi günü Kayseri’de oynanacak Ankaragücü maçında forma giyemeyeceği belirtildi.
Servet’in bir sonraki G.Birliği maçında da forma giymesinin zor olduğu ifade edildi. Ağrılarının devam ettiğini söyleyen Servet Çetin, "Formama daha erken kavuşacağımı düşünmüştüm ama olmuyor. Şu anda sahaya çıkıp oynayacak durumda değilim" dedi.
Başarılı stoperimiz, Skibbe’nin gönderildiği 5-2’lik Kocaelispor maçından bu yana forma giyemiyor. Öte yandan sakatlıkları düzelen Ayhan ve Nonda dün takımla birlikte çalıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Eintracht Frankfurt'ta Albert Riera dönemi!

Giorgio Chiellini'den Galatasaray mesajı

La Liga'dan kaçak yayına karşı etkili metot; "50 euro" ödül!

Bernardo Silva'dan geleceği için mesaj

Bayern Münih ayrılığı açıkladı: Leon Goretzka!

Guardiola'nın Filistin sözleri dünyayı ayağa kaldırdı!

Pep Guardiola'dan Jose Mourinho'ya mesaj!

Tarihi gecede Arda Güler çıldırdı! Oyundan alınırken tek cümle olay oldu

Bernardo Silva'dan Türkiye'ye transfer yanıtı

Rayan Cherki: "Galatasaray çok iyi"

























