Servet diretiyor

İlk adım atıldı
Sarı kırmızılı kulübümüzün futbol komitesi, 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Servet Çetin’in sözleşmesini uzatmak için ilk adımı attılar. Başkanımız Adnan Polat’ın kadroda tutulmasını istediği milli futbolcumuzun menajerine teklif iletildi. Menajer Mitat Halis’e yeni sözleşmenin şartlarını sunan sarı kırmızılılarımız, yıllık 1.1 milyon Euro alan Servet’in ücretini 1.4 milyon Euro’ya çıkarmayı teklif etti.
Yönetimimizin ilk girişiminde istediği sonucu alamadığı ve tarafların Beşiktaş derbisi sonrası masaya oturacakları öğrenildi. Avrupa hasretiyle yanıp tutuşan Servet’in, "Beşiktaş maçından sonra devre arası var.
Avrupa olursa...
Görüşmeyi bu dönemde yapalım" karşılığını verdiği belirtildi. Servet Çetin’in G.Sarayımızda kalmak için de bir şart öne sürdüğü ifade edildi. Yöneticilerimize haber gönderen milli yıldızımızın, "Eğer anlaşabilirsek sözleşmemi uzatabiliriz. Bunun için tek şartım var. Takım arkadaşım Fernando Meira’nın aldığı parayı istiyorum. Yani ücretimin yıllık 1.7 milyon Euro’ya çıkarılmasını talep ediyorum" dediği öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Getafe, Real Oviedo'yu ilk yarıda geçti

Zubimendi yıldızlaştı, Arsenal rahat kazandı!

Sevilla, sahasında Elche ile yenişemedi

Real Madrid'de Antonio Rüdiger sakatlandı

Thomas Frank'ten "Mola" önerisi!

Postecoglou: "Heyecan verici futbolu seviyorum"

Manchester derbisinde kale Altay Bayındır'ın!

Inter'den Hakan Çalhanoğlu açıklaması!

Arne Slot'tan Chiesa için açıklama!

Adrien Rabiot'tan Jonathan Rowe itirafı!
