Serkan da sakatlandı
Ankaraspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında önemli darbe alan Galatasarayımız, Hacettepe maçının hazırlıklarına başladı.
Anadolu Ajansı
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde basına kapalı olarak çalışan sarı-kırmızılı takımda, Ankaraspor karşısında ilk 11'de görev alan oyuncuların yenileme çalışması yaptıkları, diğer oyuncuların ise teknik ağırlıklı bir idman gerçekleştirdikleri ifade edildi.
Ankaraspor maçında aldığı darbeye bağlı olarak sağ dizinde ağrı ve ödem oluşan Shabani Nonda'nın dün gece başlayan tedavisine devam edildiği belirtilirken, sol kaval arka adalesine darbe alan Serkan Kurtuluş'un ise tedavisinin ardından dinlendirildiği kaydedildi.
Ayrıca, tedavileri süren Emre Güngör ile Serkan Çalık'ın salon ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırıldıkları, antrenmanda kasığında ağrı hisseden Uğur Uçar'ın ise çalışma sonrası tedavisine başlandığı dile getirildi. Galatasaray, Hacettepe maçının hazırlıklarına yarın akşam yapacağı çalışmayla devam edecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Napoli, De Bruyne ve Noa Lang ile kazandı

Fransa'daki yangın, PSG maçına sıçradı!

Jules Kounde'den Galatasaray maçı için cevap

Hansi Flick'ten Galatasaray ve Osimhen sözleri!

Barcelona 3 attı, 8'de 8 yaptı!

Leipzig, evinde Frankfurt'u dağıttı!

Hakan golle döndü, Inter rahat kazandı

Xabi Alonso: "Erken gollerin benle alakası yok!"

Berke Özer gol yemiyor, Lille kazanıyor!

Atletico Madrid, 87'de kazandı!

























