Sergen ve Ayhan geri döndü sıra Erhan'da
Cim - Bom yönetimi, Başkan Cansun’un önerisini kabul etti. Bunun üzerine yapılan oylamada Sergen ve Ayhan ile ilgilenme işi Aziz Üstel’e verildi. Yönetimdeki tüm işlerini bir kenara bırakan Üstel’e "Senin işin sadece Ayhan ve Sergen’le ilgilenmek. Onlarla yiyip, onlarla iç. Yönetim toplantılarına bile gelme. Git, onlarla yaşa" denildi. Aziz Üstel bu görevlendirmenin ardından kendini adeta Sergen ile Ayhan’a adadı.
Üstel, maçlar ve idmanlar dışında iki oyuncunun peşine takıldı. Hatta Sergen ile gece kulüplerine bile gitti, yıldız oyuncunun sınırını belirlemesine yardımcı oldu, dozunu kaçırmadan masadan kaldırdı. Ancak bu şekilde bir yaşama alışık olmayan Aziz Üstel zor anlar yaşadı, çoğu kez evine perişan durumda gitti. Ancak Galatasaraylı yönetici iki yıldızı sürekli kontrol altında tutarak, yeniden futbola konsantre olmalarını sağladı.
Önce Sergen, sonra da Ayhan... İkisi de Galatasaray’a transfer edildiklerinde, şöyle bir dudak bükülmüş, geçmişlerine bakılarak “Acaba” sorusuyla karşılanılmıştı. Ancak iki oyuncu da, Sarı-Kırmızılı forma altında çalıştılar, disiplin içinde hareket ettiler ve bunun meyvelerini almaya başladılar. Ve, ikisi de Lucescu’nun değişmezleri arasında görünüyor. Şimdi onlara üçüncü bir isim daha yetişmeye çalışıyor: Erhan Namlı... Trabzonspor’dan transfer edilen genç oyuncunun her geçen gün daha iyi noktaya ulaştığını ve Galatasaray’a ayak uydurabilecek duruma geldiğini ifade eden Futbol Şubesi Sorumlusu Abdurrahim Albayrak, sıranın Erhan’da olduğunu belirterek, “Galatasaray olarak onu da milli takım düzeyine eriştirmek istiyoruz. Hocamız Lucescu da Erhan’ın çalışma azminden ve formundan memnun. Çok kısa süre içinde onu da sahalarda göreceğiz.”
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Son şampiyon PSG, Liverpool'a ızdırap oldu!

Rafael Van der Vaart'tan Vinicius'a eleştiri!

Juventus'ta Spalletti için geri sayım

Borussia Dortmund'dan Jadon Sancho açıklaması!

Alvaro Arbeloa'nın kaderi Münih'te!

Bayern Münih'te Kompany ile inanılmaz rakam

Simeone'den Lucescu'ya duygusal veda: "Beni korurdu"

Kim Min Jae'den geleceği için açıklama

Harry Kane, 25 yıl sonra büyük ödülün peşinde!

Bayern Münih'ten Real Madrid'e soğuk duş!

























