Serdar kehaneti
Serdar Eylik’in, altyapı hocalarımız tarafından iki yıldır el üstünde tutulduğu belirlendi.
Milliyet
Altyapı hocalarının yaklaşık iki yıl önce Başkanımız Adnan Polat’a sunulan raporda 9 yıldır Florya’da eğitim gören Serdar için övgü dolu sözler sarf ettikleri öğrenildi.
Sarı-kırmızılı teknik adamların raporda, Arda Turan’ın satılması durumunda da oluşacak boşluğun Serdar’la doldurulabileceğine dikkat çektikleri ifade edildi.
Bu arada Rijkaard, genç futbolcunun gelişimi için elinden geleni yapıyor. Serdar’la sürekli özel görüşmeler yapan Hollandalı teknik adamın, “Sistem içinde yeteneklerini kullanmaktan korkma” diyerek başarılı oyuncuya güven aşıladığı kaydedildi.
Maaşına zam yapılacak
Öte yandan sözleşmesi 6 ay önce 3 yıl daha uzatılan Serdar Eylik’in profesyonel takımda göstereceği performansa göre aylık 3 bin TL olan maaşına ciddi bir zam yapılacağı vurgulandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Inter, liderlik koltuğunu bırakmadı

Tottenham nefes aldı, Crystal Palace bunalımda

Sunderland ile Leeds United yenişemedi

Napoli, Höjlund ile tam gaz yarışta

Kenan Yıldız'ın Juventus'ta yeni maaşı ortaya çıktı!

Milan kazandı: Nkunku'dan bu sezon ilk!

Roma, Raspadori için Atletico Madrid'in cevabını bekliyor

PSG'den savunmaya 45 milyon euroluk hamle!

Real Madrid'den Ruben Neves'e ret!

Nicolas Jackson'ın menajerinden İtalya itirafı























