"Seninle her şeye varım"
Anadolu Ajansı

Galatasaraylı Sporcular Derneği yöneticileri, yeniden aday olmayacağını açıklayan kulüp başkanı Özhan Canaydın'ı ziyaret ederek, görevi bırakmamasını istedi. Derneğin yeni ve eski yöneticilerden oluşan kalabalık bir grup, Özhan Canaydın'ı makamında ziyaret etti. Burada Canaydın'a, bir plaketin yanısıra dernek yönetim kurulunun aldığı bir karar yazılı olarak verildi.
Galatasaraylı Sporcular Derneği Başkanı Cengiz Özyalçın, plaketlerin genellikle veda anları için verildiğini, ancak kendilerinin, Canaydın'ın görevde kalması için hazırladıklarını belirtirken, Canaydın'a hitaben, ''Plaketin üzerine 'Seninle her şeye varım'' yazılıdır. Görevde kalmanızı isteyen dostlarınız olarak, derneğimiz yönetim kurulunun aldığı, görevinize devam edilmesini içeren yazılı bir kararı da zarf içinde size takdim ediyoruz'' dedi.
Dernek başkan yardımcısı Oral Yılmaz da Canaydın'ın, yarına kalmış projeleri tamamlamadan görevinden ayrılmasını doğru bulmadığını ve Galatasaray ile ilgili duygusal karar verme hakkının olmadığını söyledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Roma'dan Sancho alternatifi: Eljif Elmas!

Yann Sommer'den geleceği için mesaj!

PSV, Bayern Münih'den aldı: 15 milyon Euro!

Adam Buksa'ya 5 milyon euro!

Pep Guardiola'dan Manuel Akanji açıklaması!

Manchester City, Dias ile sözleşme yeniledi

Manchester United, Lammens transferinde sona yakın

Marco Asensio, Bayern Münih'in radarında!

Douglas Luiz, Nottingham Forest'ta

Mohamed Amoura, Benfica yolunda!
