Şemsiyeciler yine Tahkim'e başvuruyor!

 

Şemsiyeciler yine Tahkim'e başvuruyor!
Trabzon maçı sonrası verilen 1 maç cezayı Tahkim'de kaldırtan F.Bahçe, G.Antep maçı sonrası verilen ceza için de yürütmeyi durdurma talep etti!

F.Bahçe-G.Antep maçında sahaya atılan başta şemsiye olmak üzere diğer yabancı maddeler ve yaptırılan anonslar yüzünden PFDK'nın sarı-lacivertli kulübe verdiği 1 maç saha kapatma cezasının kavgası sürüyor. Futbol Federasyonu, dün yaptığı açıklamada sahası kapatılan F.Bahçe'nin Cumartesi günkü G.Birliği karşılaşmasını İzmir'de oynayacağını duyurdu. Bu açıklama sonrası kulüpte "Tahkim Kurulu'na itiraz başvurusu yapalım mı, yapmayalım mı?" tartışması yaşandı. Bazı yöneticiler, "Saha tayin edildikten sonra Tahkim Kurulu'nun kararı değiştirmesi zor olur" görüşünü savunsa da, yönetim yürütmenin durdurulması için Tahkim Kurulu'na başvurdu.

Yönetimde, Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu Talimatnamesi'ne göre cezaya 10 gün içinde itiraz hakkı bulunduğunun dikkate alındığı ve bu yüzden bu süre dolmadan cezanın uygulanmasının tuhaf olacağına dikkat çekildi. Tahkim'den yürütmeyi durdurma kararı çıkmazsa F.Bahçe-G.Birliği karşılaşması 27 Eylül Cumartesi akşamı 19.00'da İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler