"Savaş yeter"
Cim Bom´un gündemindeki Kuranyi´nin, eski takım arkadaşı Lincoln´ü arayarak İstanbul ve Galatasaray hakkında bilgi istediği ve Sambacı´dan bu cevabı aldığı öğrenildi.
Fanatik
Güçlü fizikli ve hava toplarına hakim bir golcü transfer etmek isteyen, bu doğrultuda David Pizarro ile birlikte Kevin Kuranyi’yi de listesine alan Galatasaray’da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Eldeki alternatifleri her anlamda hazır tutmak isteyen Sarı-Kırmızılılar’ın, listedeki oyuncularla gizli görüşmelerde bulunduğu belirlendi. Schalke’de forma giyen Kuranyi’nin, bu yakın temas sonrası eski takım arkadaşı Lincoln’ü arayarak, Galatasaray ve İstanbul hakkında bilgi aldığı öğrenildi. Bundesliga günlerinde birbirine hayli yakın olan iki futbolcunun telefonla yaptığı konuşmada, Sambacı’nın son derece olumlu bir referans aktardığı ifade edildi.
Savaştığını görsünler yeter’
Lincoln’ün Kuranyi’ye özellikle taraftar hakkında övgü dolu sözler söyleyerek, “Hayatımda gördüğüm en tutkulu taraftar Galatasaray’da. Eğer takım için savaştığını görürlerse, seni kral yaparlar. İstanbul da, Avrupa’nın en güzel kentlerinden biri” ifadesini kullandığı kaydedildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Ruben Dias: "Kazanmamızdan hoşlanmıyorlar"

Laporta: "İstanbul harika ama bu stadyum cehennem!"

Getafe, Dani Carvajal'i açıkladı

Davide Ancelotti'den Arsenal itirafı!

Arsenal antrenmanında iki sakatlık! Arteta'dan esprili yanıt

Davide Ancelotti'den Arsenal itirafı!

Lamine Yamal'dan dikkat çeken İstanbul paylaşımı!

Barcola'dan Premier Lig itirafı

Paulo Dybala'dan geleceği için mesaj!

Yine umut yine hüzün: 13 yıldır değişmeyen döngü!






















