Sarp çalışıyor
Galatasarayımız'ın orta alan oyuncularından Mustafa Sarp'ın akşam idmanında takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştığı öğrenildi.
Webaslan.com

Teknik ekibimiz Gheorghe Hagi, Tugay Kerimoğlu, Bogdan Vintila, Nezih Boloğlu ve kondisyoner Giovanni Melchiorre yönetiminde futbolcularımız saat 17.00’de 1 No’lu Antrenman Sahası’nda bir araya geldiler.
Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman 1,5 saat sürdü. Antrenmanın ana bölümünde oyuncularımız taktik çalışma yaptılar. Antrenmana tedavileri devam eden oyuncularımız katılmadı.
Mustafa Sarp fizyoterapist eşliğinde düz koşularına devam etti..
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, yarın sabah (8 Aralık Çarşamba) saat 10.30’da Florya Metin Oktay Tesisleri’nde 30 dakikası basına açık olarak, yapacağı antrenmanla çalışmalarına devam edecektir.
Not: Sabah 10.30’da yapılacak olan antrenmanı takip etmek isteyen medya mensuplarının en geç, bu akşam saat 20.00’ye kadar basinoperasyon@galatasaray.org mail adresine başvurarak akredite olmaları gerekmektedir. Akreditasyon kartları antrenman öncesinde dağıtılacaktır.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Emiliano Martinez, Manchester United'a doğru

Napoli, Lorenzo Lucca'da mutlu sona ulaştı

Frankfurt'tan 80 milyon Euro'luk teklife ret!

Liverpool, Rodrygo için devreye giriyor

Eljif Elmas için 12 milyon euro!

Barcelona'nın Ter Stegen kararına tepki!

Ajax, Raul Moro'yu kadrosuna kattı!

Liverpool, Luis Diaz için Bayern Münih'in teklifini reddetti

Jessey Sneijder FC Utrecht ile sözleşme imzaladı

Real Madrid, Carreras transferini açıkladı
