Şantaj ortaya çıktı

Almanya'nın başkenti Berlin'de yayımlanan ''B.Z'' gazetesi, Velbert kentinde görev yapan bir Alman kadın polis ile 26 yaşındaki yardımcısının, Skibbe'den 150 bin Avro istediğini, aksi takdirde, hayat arkadaşıyla çekilmiş fotoğraflarını yayınlama şantajında bulunduğunu yazdı.
Savcılığın iddianamesinde, Skibbe'nin cep telefonunun, 14 Aralık 2006 tarihinde Galatasaray'ın Beşiktaş'a karşı oynadığı UEFA Kupası karşılaşması sırasında Galatasaray kulübüne ait bir aracın içinden çalındığı, bu olaydan 9 ay sonra söz konusu kadın polisin Skibbe'yi arayarak, kendisine 150 bin Avro ödemediği takdirde cep telefonunun içindeki görüntüleri yayınlamakla şantaj yaptığı belirtildi.
Söz konusu kişilerin, cep telefonunu ya kendileri çalmak ya da hırsızlardan bu telefonu satın almakla suçlandıkları kaydedildi.
Haberde ayrıca, Skibbe'nin, parayı ödeyeceğini söyleyerek polise haber verdiği ve suçlanan kişilerin, 2007 yılının eylül ayında paranın verilişi sırasında şüphelenerek kaçmalarına rağmen polis tarafından aynı gün yakalandıkları ifade edildi.
Düsseldorf Eyalet Mahkemesi'nde görülecek davanın tarihinin henüz belli olmadığı bildirildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Napoli'de Lukaku endişesi!

Liverpool, Giovanni Leoni'yi açıkladı!

Igor Tudor'dan Kostic kararı!

Kolo Muani, Juventus'a doğru!

Pep Guardiola'dan Ederson açıklaması!

Nordi Mukiele'nin yeni durağı İngiltere

Napoli, Iğdır FK'den Özder Özcan ile anlaştı!

Berke Özer, resmen Lille'de!

Romulo transferinde geri sayım: Leipzig!

Newcastle United'da mutlu son: Jacob Ramsey
