"Şampiyonluk hakkımız"

Kadroları daha iyi ama...
"Sezon başlarken iki takımın kadrosuna bakıp bizim şampiyonluk şansımızı Fenerbahçe’nin çok altında görenler vardı. Medyanın da bahsettiği gibi Fenerbahçe’nin kadro avantajı mutlaka var. Ama biz iyi bir grup oluşturduk. Hocamızla birlikte çok çalıştık ve hedeflediğimiz yolda yürüdük. Bence biz bu sezon şampiyon olmayı hakettik. Kaygan bir zeminde gibiyiz. Ancak iç bünyede bizlere gerekli moral, yönetimimiz tarafından veriliyor..."
Herkese konuşamıyoruz
"Başkanımız herşeyin en iyisine layık. İnşallah ona kupalarla teşekkür etmek istiyoruz. Medyanın düşüncesine göre yaşamadığımız için bizi yıpratmaya çalışıyorlar. Bu yüzden sadece güvendiğimiz insanlara röportaj veriyoruz. Olması gerektiği gibi yaşıyorum. Kayıtsız, şartsız, inancım ve yaşam biçimim bu. Hangi cumhuriyette yaşadığımı çok iyi biliyorum. Bu topraklar için birçok şehit kanının akıtıldığını biliyor ve ülkemi çok seviyorum..."
Dinimi yaşamak hakkım
"Beni eleştirenlere de sorsanız, "Elhamdülillah müslümanım" derler. Ait olduğun dini yaşamak hakkındır. En az iki sene daha oynamak istiyorum. Bıraktıktan sonra ailemle birlikte Galatasaray’ın Avrupa’daki maçlarına gidip, tribünde bağıra çağıra takımımı desteklemek istiyorum. Hedeflerimin arasında çok saygı duyduğum bir insan olan Şenes Erzik gibi olabilmek de var. Hatta daha fazlasını hedefliyorum. UEFA’da görev yapmak hedeflerimden biri."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea, yıldızlarıyla galibiyeti aldı!

Barcelona'dan Rafael Leao için takas planı!

Jaka Bijol, Leeds United yolcusu!

Barcelona, Nico Williams için avantajlı konumda!

Fenerbahçe'nin eski yıldızı İsak Vural, Pisa'ya transfer oldu!

Wirtz, Liverpool için sağlık kontrolüne hazırlanıyor!

Sörloth'tan ültimatom: "Ya 11 ya veda!"

Lazio, 37 yaşındaki Pedro'nun sözleşmesini uzattı!

Martin Baturina, resmen Como'da!

Darwin Nunez'in talipleri artıyor!
