"Şampiyonluğu hala yaşıyoruz"

 

Anadolu Ajansı
"Şampiyonluğu hala yaşıyoruz"
Galatasaraylı takım arkadaşı Aydın ve Gaziantepsporlu futbolcu Faruk Bayar ile birlikte CNR Dünya Ticaret Merkezi'nde devam eden 2. Otomobil Modifiye ve Ses Sistemleri Fuarı'nda F355 firmasının standını ziyaret eden Ümit, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Karan, "Gerçekten şampiyonluk yaşamak çok güzel bir duygu ve ben Galatasaray'da ikinci kez yaşadım. Her yerde kutlamalara katılıyoruz. Sanırım sezon başlayana kadar da bu sürecek. Ancak o zaman her şey normale döner" diye konuştu.

Sakatlığıyla ilgili olarak, çalışmalara tüm hızıyla devam ettiğini kaydeden Ümit, "Çok çalışıyorum. Günde 4-5 saatim tesislerde geçiyor. Sezon başına yetişmeyi düşünüyorum" dedi.

Ümit Karan, Galatasaray'ın iç transferde anlaşma sağlayamadığı tek isim olan Volkan Arslan'ın çok önemli bir oyuncu olduğunu söyledi.

Volkan'ın şu an milli takımda olduğunu kaydeden Ümit, "Volkan çok önemli bir oyuncu. Bize her zaman faydası olacak bir arkadaşımız. Detayları bilmiyorum ama diğer arkadaşlarla anlaşma sağlandı, onunla da sağlanacaktır ve takımda kalacaktır" ifadelerini kullandı.

Ümit Karan, bundan önceki iki sezonda şampiyon olan Fenerbahçe'nin tüm takımların hedefinde olduğunun ve artık yeni şampiyon Galatasaray'ın aynı konuma geldiğinin sorulması üzerine, "Kendini hedef gösterirsen, hedef seçilirsin. Biz hiçbir zaman mütevazılığımızı bozmadık ve aynı hırsla devam ettik. Hiçbir takıma laf etmedik. Biz sadece oyunumuza baktık ve başarılı olduk. Kimseyle de dalaşmadık. Yeni sezonda da böyle olacaktır" şeklinde konuştu.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler