Sami Yen tıklım tıklım!

 

Anadolu Ajansı
Sami Yen tıklım tıklım!
Galatasaraylı taraftarlar, takımlarının UEFA Kupası 1. tur rövanşında İsviçre'nin FC Sion ile oynadığı karşılaşmaya büyük ilgi gösterdi.

Ali Sami Yen Stadı'nı tıklım tıklım dolduran taraftarlar, takımlarını büyük bir coşku ile desteklediler. Futbolcuları teker teker tribüne çağırıp yumruk şov yaptıran taraftarlar, daha sonra bütün takımı tribüne davet edip alkışladı.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Beşiktaş maçı öncesinde teknik direktör Karl Heinz Feldkamp tarafından kadro dışında bırakılan Lincoln ve Hakan Şükür'e de sevgi gösterilerinde bulunarak destek verdi. 

Karşılaşmayı İsviçre'den gelen çok az sayıda FC Sion taraftarı da izledi. Eski açık tribünde kendilerine ayrılan yerde oturan 40 kadar İsviçreli taraftarın çoğunun, yarı çıplak halde maçı izlemeleri dikkat çekti.    



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler