Saido Nantes'a imza atmaya gitti!

Fransa'ya gidişinden önce Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Saidou şampiyonluktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, kolay olmadı ama sonuçta şampiyon olduk" dedi.
Kamerunlu oyuncunun menajeri Abdullah Kılınç, Saidou'nun gelecek sene Nantes'de forma giyeceğini belirterek, "Kısa bir süre önce protokol imzalamıştık gerekli işlemleri tamamlamak için Fransa'ya gidiyoruz. Saidou bundan sonra futbol hayatını Nantes'de sürdürecek. Saidou Türkiye'de ve Galatasarayda güzel günler geçirdi. Zor zamanlarda yaşadık ama herşey güzel bitti. Saidou adına Galatasaray taraftarına ve camisına teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Kamerunlu futbolcu ise "Türkiye'yi çok seviyorum, Burası benim ikinci vatanım. Çocuklarım da Türkiye'de doğdu büyüdü. Yeniden Türkiye'ye döneceğim" ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bayern Münih'de Thomas Müller, taraftarına galibiyet ile veda etti!

Celta Vigo, evinde Sevilla'yı geçti!

Werder Bremen - Leipzig maçında gol sesi çıkmadı

Bundesliga'da küme düşen ikinci takım: Holstein Kiel

Arsenal'de Trossard'a yeni sözleşme

Flick: "Szczesny'nin kalmasını istiyorum"

Bellingham için ameliyat ihtimali!

Paul Scholes: "Finalde favori Manchester United"

Muhammed Salah: "Ben efsaneyim"

El Clasico öncesi Arda Güler müjdesi
