Sabri ağır konuştu!
Galatasaraylı futbolcumuz Sabri Sarıoğlu, Fenerbahçe maçının ardından ağır konuştu!
Webaslan.com
Maç değerlendirmesini yapan Sabri, bunun ardından maç öncesi yaşanan gerginlik ile ilgili "Gerginlik yoktu. Isınma sırasında biz taraftarımıza gidiyorduk. Cristian Arda'yı itti. Biz ayırdık. Kendisi Türkiye'de olduğunun farkında değil. Böyle şeyler olur. Güzel maçtı, fazla olay çıkmadı. Güzel bir derbi oldu" dedi.
Maç öncesi basında çıkan söylemlerle ilgili "2003 yılından beri bu ligde oynuyorum. Her taraftar çağırdığında giderim. Saygımdandır. Bu bana özgü bir saygıdır. Bazı basın grupları maçı provoke etmek için, tahrik etmek için yaptı. Onlara 'yazıklar olsun' diyorum. Türkiye'nin iki güzide kulübü maç yapıyor. Maçtan önce böyle gerginlik yapmaları yakışmıyor. 1-2 yayın kuruluşu var, onlar yapıyor. Benim sezon başından beri düzgün bir çizgim var. Rakiplerle uğraşmıyorum. Geçmişte yaptığım hatalardan dolayı ders aldım. Beni yıldıramazlar" dedi.
Keita'nın pozisyonuyla ilgili konuşan Sabri, "Keşke yapmasaydı. Öyle olmasaydı daha farklı olabilirdi çünkü baskıyı kurmaya başlamıştık. İnşallah ders alır ve bir daha yapmaz" diyerek sözlerini tamamladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Getafe'de Jose Bordalas'ın sözleşmesi uzatıldı

Tottenham, Ben Davies ile sözleşme uzattı

Juventus'tan Brahim Diaz hamlesi!

Federico Chiesa'dan geleceği için açıklama!

Real Madrid'de Alvaro Arbeloa dönemi sona erdi!

Suudi Arabistan'dan Raphinha için 80 milyon euro!

Schalke, Loris Karius ile nikah tazeledi

Jose Mourinho, Borussia Dortmund'dan istedi!

Atletico Madrid, Sörloth'un bonservisini belirledi!

Rafael Leao'dan Al Hilal'e ret!

























