Sabaha kadar kutlama
Ligde son 10 yılda 7. şampiyonluğuna, tarihinde de 15. kez mutlu sona ulaşan G.Saray, adeta kıskandıracak bir geceyle bu zevki ve gururu sabaha kadar eğlenerek kutladı. Yurdun dört bir yanında G.Saraylılar 3. yıldızın gururunu sabaha kadar eğlenerek kutlarken, bir çok şehrin trafiği kapandı, sarı kırmızılılar bayraklarıya, kaşkollarıyla gövde gösterisi yaptı.
Ali Sami Yen Stadı'ndaki kutlamalar sonrasında kulüp başkanı Özhan Canaydın ve yönetim kurulu üyeleri Levent'teki Galatasaraylılar Cemiyeti'nde eğlendi. Başkan, ‘‘Bu daha başlangıç’’ dedikten sonra şunları söyledi: ‘‘G.Saray'a yakışır bir kutlama yapıyoruz. Şampiyonluğumuz camiamıza hayırlı olsun. Bu şampiyonluk bir ilkin başlangıcı olacak.
Bizim hedefimiz lig şampiyonluğunun yanı sıra Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu’’ Yöneticiler, burada yemek yedikten sonra Ulus'taki Clup 29 ve Şamdan'da futbolcularla birlikte eğlencelerini sürdürdü. Diğer yandan, Galatasaray Kulübü eski başkanı Mehmet Cansun ve arkadaşlarının Kumkapı'da bir restorantta şampiyonluğu kutladıkları bildirildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Borussia Dortmund, Karetsas'ı açıkladı

Hull City'den iki transfer hazırlığı

Kim Min Jae'den geleceği için açıklama

Sacha Boey için yeniden ayrılık mesajı!

Hollanda Süper Kupası 17 yıl sonra AZ Alkmaar'ın

Randal Kolo Muani resmen Juventus'ta

Mika Godts'un menajerinden PSG açıklaması

Roma, Konstantinos Koulierakis'i kadrosuna kattı

Juventus'tan Kerim Alajbegovic'e beş yıllık imza

Hansi Flick: "Rashford'u özleyeceğim"
























