"Saatlerinizi kurun"
2005-2006 sezonu devam ederken ortaya attığı “14 Mayıs Pazar günü 20.45’te şampiyonuz” iddiasının doğru çıkması üzerine uzun süre gündemin zirvesine yerleşen başkanımız Adnan Polat, dün de bir kehanette bulundu.
Hürriyet

İnşaatı devam eden Seyrantepe Stadı’nda dün TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Adnan Polat, saat 11.00’de başlaması gereken toplantıya zamanından önce geldi. Bayraktar ile beraber toplantının saatini bekleyen Polat, bir ara yanındaki Galatasaray yöneticileri Ali Haşhaş, Işın Çelebi ve Sinan Kılıç’a dönerek, “Saat kaç arkadaşlar?” diye sordu. Saatine ilk bakan isim olan Haşhaş, “Başkanım, 11’e 5 var” dedi.
Bu sözlerin ardından Polat, gündem yaratacak bir kehanette daha bulunup şöyle dedi:
“Hayır arkadaşlar, saatler yeniden 20.45’i gösterecek. Ona göre saatlerinizi ayarlayın!”
"Takımıma güveniyorum"
Adnan Polat, daha sonra şu değerlendirmeyi yaptı: “Henüz sezon hazırlıklarının başındayız ancak ben futbolcularıma da teknik ekibime de çok güveniyorum. Yeni sezonda keyifle izlenecek bir takım olacağımızdan eminim. Çünkü çok iyi bir teknik direktörümüz ve birbirinden kaliteli futbolcularımız var. Bu ekibin şampiyonluğa ulaşacağına çok inanıyorum. Benim gibi taraftarların da inanmasını istiyorum.”
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

PSG, Ilya Zabarnyi için prensipte anlaştı!

Real Madrid'in stadyumu Santiago Bernabeu'dan dev kazanç!

Xabi Alonso'dan Arda Güler'e yeni görev!

Hastaneye kaldırılan Mbappe'nin son durumu

Parma'nın yeni teknik direktörü Carlos Cuesta oldu

Florian Wirtz, Liverpool için yola çıktı!

Hull City'de Joao Pedro ile yollar ayrıldı!

Serie A'da sezonun golü Kenan Yıldız'dan!

Kenan Yıldız: "Tudor harika bir teknik direktör!"

Kolo Muani'den geleceği için açıklama
