Rumen Basını sezon sonu Lucescu'yu Fransa'ya yolluyor

 

Rumen Basını sezon sonu Lucescu'yu Fransa'ya yolluyor
Romanya’nın Prosport Gazetesi Galatasaray’ın Rumen teknik direktörü Mircea Lucescu’nun, geleceği ile ilgili yeni bir iddia ortaya attı. Haberde Luce’nin “Galatasaray’dan gidip gitmemeyi hala düşünüyorum. Ama önce lig bitsin şampiyon olalım. O zamana kadar oyuncularımın durumdan olumsuz olarak etkilenmesini istemiyorum. Futbolcuları strese sokmamak ve başka düşüncelere dalmamak lazım. Bizim için önemli olan önce şampiyonluk” şeklindeki ifadelere yer verildi.

Gazete, Rumen çalıştırıcının, Hasan ve Ergün’ün kalması şartıyla mayıs ayı başında Başkan Özhan Canaydın ile masaya oturacağını belirtti. Lucescu’nun “Fransa Ligi benim için çok iyi olur. Orada yabancılık çekmem. Ancak Avrupa’nın birçok ülkesinden de teklif alıyorum” ifadesi de kullanıldı. Başarılı teknik adamın, Lyon ile görüştüğü, Bordeaux ve PSG’nin de isminin geçtiği belirtildi. Lucescu’nun gönderilmesi durumunda ise Hagi’nin takımın başına getireleceği iddia edildi.

Galatasaray Yönetimi, Teknik Direktör Lucescu'yu hem uyardı, hem de garanti verdi. Rumen teknik direktör, sarı kırmızılı kulüp için çeşitli çalıştırıcıların isminin geçmesi üzerine, rahatsızlık duymaya başladı. Sarı kırmızılı yöneticiler de Lucescu'nun huzursuz olduğunu görünce araya girerek Rumen çalıştırıcı ile görüştü. Sarı kırmızılı yöneticiler, Lucescu'ya ‘‘Böyle dedikodular her transfer ayında çıkar, bunlara kulak asma. Sen çalışmana bak. Şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yakaladık, bunu iyi değerlendirmeliyiz. Sen bizi şampiyon yap, büyük sevinci yaşayalım gerisini merak etme.’’ dedi. Geçtiğimiz sezonda şampiyonluğu, çeşitli nedenlerle kaybettiklerini belirten, yöneticiler,‘‘Lucescu iki yıldır takımın başında. Böyle bir şans yakalamışken, kaybedersek büyük hayal kırıklığı olur. Onun için iki yıl hedefe varamayan bir teknik adamının müdafasını yapamayız’’ diye konuştu.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler