Roma yarın geliyor
Teknik Direktör Capello, Batistuta kartını İstanbul’a sakladı. Arjantinli forvet Gabriel Omar Batistuta, İnter maçında görev almadı. Capello, “Batistuta’yı riske sokmak istemedim. Umarım Galatasaray maçında rahatlıkla oynayabilecek durumda olur” dedi. Capello’nun hedefi, Galatasaray maçında sahaya, Delvecchio yerine Batistuta’yı sürebilmek.
Ali Sami Yen’de Salı günü oynanacak maçta, Roma’nın savunma oyuncularından Zago olmayacak. Ailevi meselelerden dolayı Brezilya’da bulunan Zago’nun yerini, Dos Santos Aldair dolduracak. Brezilyalı oyunculardan Ferreira da Rosa Emerson ve Marcos Assuncao da, Capello’nun İstanbul’a getireceği oyuncular arasında.
Kaptan Francesco Totti, “İnter maçı geride kaldı. Şimdi Galatasaray’a odaklanmalıyız” diyor. Roma’nın orta alan oyuncularından Brezilyalı Francisco Govinho Lima ise işlerinin kolay olmayacağı görüşünde. Gaziantep’te 2 yıl top koşturmuş olan Lima, Galatasaray’ı çok iyi tanıdığını söylüyor. Lima, “Oradaki ortamı gayet iyi biliyorum” diyerek ekliyor: “İşimiz zor. Ama yine de bizim hedefimiz galibiyet”
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona Rodri transferini resmen duyurdu!

Real Madrid'de Arda Güler ve Bellingham gündemi

Juventus, Guglielmo Vicario'yu kadrosuna kattı

Jhon Lucumi: "Doğru adımı attım"

Ollie Watkins, Al Hilal ile anlaştı!

Real Madrid, Mourinho'yu tanıttı

Niclas Füllkrug, Werder Bremen'e geri döndü!

Kenan Karaman'dan Schalke itirafı!

Diego Simeone'den Alvarez açıklaması!

Harry Kane'den yeni sözleşme açıklaması



























