Riquelme'de sona doğru!

Barcelonalı yöneticiler, Galatasaray ile aralarında herhangi bir sorunun kalmadığını ancak son kararı Riquelme'nin vereceğini açıkladı. Arjantinli yıldız için Inter'in de devrede olduğu bildirildi. Riqeulme, şu ana kadar hiçbir kulüpten resmi teklif almadığını belirterek, "Türkiye'ye seve seve giderim. Ancak daha hiçbir görüşme yapmadım" diye konuştu.
Sarı Kırmızılılar'ın Brezilya'nın Corinthians takımında forma giyen 26 yaşındaki Liedson Da Silva Muniz'i gündemine aldığı öğrenildi. Fatih Terim'in genç yıldızı bir süredir takip ettiği ve yönetime alınması yönünde olumlu rapor verdiği bildirildi.
Fatih Terim'in istediği özelliklere sahip olan Muniz, geçen sezon Brezilya Ligi'nde 38 maçta 22 gol atarak krallık koltuğuna oturdu. Lyon'un da transfer listesinde olan Sambacı için fiyat araştırmalarının başladığı açıklandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

PSG'den Comolli'ye telefonda Kolo Muani tepkisi!

Mbappe'den ırkçılık olaylarına tepki!

Nico Williams, altı hafta yok!

Hoeness'ten Premier Lig'e eleştiri: "Monopoly oynuyorlar"

Wolverhampton'da Larsen'e yeni sözleşme!

Bayer Leverkusen'in yeni hocası Kasper Hjulmand!

Barcelona'nın yeni hedefi: Kenan Yıldız

UEFA'dan Athletic Bilbao oyuncusu Yeray'a men cezası!

Presnel Kimpembe'nin yeni durağı!

Athletic Bilbao'ya ilk Türk: Efe Korkut
