"Ribery kandırıldı"

Ribery'nin Galatasaray Kulübü'ne 30 Mart tarihi itibariyle herhangi bir alacağı bulunmadığına dair imzalı kağıt bulunduğunu açıklayan Helvacı, bu durumun FIFA'ya, Fransız futbolcunun avukatına ve Fransa Futbol Federasyonu'na bildirildiğini söyledi.
Futbolcunun menejeri olduğunu iddia ettiği kişi tarafından kandırıldığını iddia eden Helvacı, "Marsilya kulübü tam olarak bir duvara çarpmıştır" dedi.
Helvacı sözlerini şöyle sürdürdü; "Bu olaylar yaşandıktan sonra biz futbolcu ile ilgili gerekli çalışmalarımıza başladık. Futbolcunun bonservis bedeli 10 milyon Euro'dur. Futbolcuyu almak isteyene bunu bildiririz. Ancak asıl amacımız futbolcuyu satmak değildir. Futbolcunun geri gelmesini sağlamak ve sarı-kırmızılı forma ile futbol oynamasıdır."
Helvacı, gazetecilerin neden Başkan Canaydın'ın değilde kendisinin bu açıklamayı yaptığı yönündeki soruyu da yanıt verdi. Sorunun yersiz olduğunu savunan Helvacı, "Bu bir uzmanlık alanıdır ve ben de konuya hakim bir hukukçuyum" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Monchi, Aston Villa'dan ayrılmaya hazırlanıyor!

Napoli evinde hata yapmadı!

Kopa Trophy Lamine Yamal'ın!

West Ham'da gündem Nuno Espirito Santo

Rooney: "Manchester United'ı PlayStation şampiyon yaptı"

Inter, Sassuolo karşısında hata yapmadı!

Borussia Dortmund, Wolfsburg'u tek golle geçti!

Bayer Leverkusen, 90+2'de yıkıldı!

Atletico Madrid, Mallorca engeline takıldı

Union Berlin deplasmanda Frankfurt'a 4 attı!
