Revizyon iddiası
Başkanımız Adnan Polat’ın, Şampiyonlar Ligi vizesinin alınamaması durumunda kadroda geniş kapsamlı bir operasyon yapacağı iddia edildi.
Milliyet
Önceki gün Florya’ya giderek, başkanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana ilk kez antrenmanı saha kenarından izleyen Başkan Polat, oyunculara mesaj verdi. Şampiyonlar Ligi’ne katılma hakkı kazanamazlarsa ağır bir maddi kayba uğrayacak olmalarını göz önünde bulunduran Polat’ın, teknik kadro ve futbolculara, “Artık camianın sabrı kalmadı. Çok kritik bir dönemden geçiyoruz. Kendinizi affettirmek istiyorsanız kalan yedi maçı kazanın” dediği vurgulandı.
Florya’ya ikinci ziyaret
Sarı-kırmızılı kulübün patronunun, eleştiri oklarına hedef olan Bülent Korkmaz’a destek vermeye devam ettiği ancak Fenerbahçe derbisindeki futboldan sonra genç hocayla ilgili kaygılar yaşamaya başladığı ileri sürüldü. Yönetimin, takımı hedefe ulaştıramaması halinde Korkmaz’ın görevine son vererek, genç çalıştırıcıya gelecek yeni teknik direktörün yardımcılığını teklif edeceği belirtildi. Bu arada Polat dün bir kez daha Florya’ya giderek çalışmayı izledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Nottingham Forest, Sunderland'e gol oldu yağdı

Napoli'den dört gollü net galibiyet!

Romulo attı, Leipzig üç golle kazandı

Pep Guardiola'dan Dünya Kupası tepkisi!

Mikel Arteta'dan şampiyonluk mesajı: "Her şeyimizi ortaya koymalıyız"

Nick Warburton: "Ekitike'nin iyileşme olasılığı yüksek"

Real Madrid'den 160 milyon euroluk hamle: Olise

Jose Mourinho için Real Madrid gelişmesi!

Michael Carrick'ten geleceği için açıklama

'Lanet takım': 107 günün öyküsü!























