Raporu bekleniyor...

 

Milliyet
Raporu bekleniyor...
Süper Lig'de ilk yarının son haftasına girilirken, Galatasaray Yönetimi de transfer konusunda Teknik Direktör Gerets'ten gelecek raporu beklemeye başladı.

Belçikalı çalıştırıcı şu ana kadar yönetime, devre arasında takviye isteyip, istemediği konusunda herhangi bir görüş belirtmedi. Ancak Florya'dan sızan bilgilere göre Gerets'in Heinz ve İliç'in gitmesini istemediği öğrenildi. Belçikalı hocanın son anda fikrini değiştirmemesi halinde yönetim devre arasında yabancı oyuncu transferi yapmayacak.

Yönetim, yerli takviye için ise gizli bir şekilde çalışmaları yürütüyor. Başkan Özhan Canaydın bu konuda para bulacağı garantisini verdi. Bunun üzerine bazı isimlerle şimdiden temasa geçildi. Yönetimin nabız yokladığı oyuncular arasında Sivasspor'dan Hayrettin, Kayserispor'dan Gökhan ve Mehmet Topuz yer alıyor.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler