Rakibimizi tanıyalım

Hırvat ekibinin 23 kişilik kadrosunda 2 Bosna Hersek'li futbolcu dışındaki tüm futbolcular ülke vatandaşı.
Mavi beyazlı renkleri taşıyan Hırvat ekibi 2 hafta önce başlayan ve 12 takımın bulunduğu Hırvat liginde 2 maçta aldığı 1 galibiyeti ile 6. sırada bulunuyor.
Hırvat ekibinin en tehlikeli oyuncusu ise geçen sezon ligde 11 gol atan Bojan Vrucina olarak göze çarpıyor. İki ayağını da kullanabilen 23 yaşındaki golcü Hırvat ekibinin hücum gücünde önemli bir yer tutuyor.
Hırvat futbolu ekolünden gelen Koprivnica, Hırvat liginin vasat takımlarından biri olarak gösteriliyor. Tam bir kapalı kutu olan Koprivnica ile Galatasaray ilk maçı Hırvatistan'da oynayacak.
Turkcell Süper Lig'de de cezası nedeniyle seyircisi ile buluşma şansı bulunmayan Galatasaray, Hırvat ekibi ile ikinci maçı kendi sahasında oynayacağı için taraftarının önüne bu mücadele ile çıkmış olacak..
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Marchisio: "Kenan, Juventus'un Yamal'ı olabilir!"

Cagliari, Lecce'yi deplasmanda devirdi!

Lyon, Angers engelini tek golle geçti

Stuttgart, sahasında kazandı!

Jorgen Strand Larsen, Wolverhampton ile sözleşme uzattı

Ruben Amorim: "Dünyada başka hiçbir kulüpte yok"

Geronimo Gulli'den PSG'ye övgü!

Runjaic: "Zaniolo için ilk 11 henüz erken"

Nicolas Jackson'un geleceği için açıklama!

Ruben Amorim'den Cunha ve Mount müjdesi!
