Rakibimiz Leverkusen
Galatasarayımız yeni sezon hazırlık çalışmalarını Bochum da bu sabah basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Webaslan.com
Teknik ekibimiz Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca, Carlos Cuadrat yönetiminde, yerel saatle 10.30’dan itibaren başlayan çalışma yaklaşık 1 saat 10 dakika sürdü.
Yağmur altında yapılan çalışma ısınma egzersizleri ile başladı. Antrenmanın ana bölümünde ise teknik çalışmalar gerçekleştirildi.
Harry Kewell, kondisyoner Albert Roca’nın verdiği program doğrultusunda sahada özel bir çalışma gerçekleştirdi. Ayak parmağındaki tırnak batması nedeniyle Ayhan Akman bugünkü çalışmaya katılmadı.
Mehmet Topal’ın tedavisi sağlık ekibi eşliğinde çift seans olarak sürdürülüyor. Galatasaray, bu akşam saat 20:00’da (TSİ 21:00) ise Zayton Cup üçüncü maçında Bayer Leverkusen ile karşılaşacak. Bu maçın ardından Galatasaray kafilesi özel uçakla Türkiye’ye dönecek.
FİNAL MAÇIMIZ
Zayton Cup'ta final maçı bu akşam... İlk iki maçını kazanarak 6 puanda olan takımımız Galatasaray ile 1 galibiyet 1 beraberlik alarak 4 puanda olan Bayer Leverkusen final maçında karşı karşıya geliyorlar.
Bu akşam Türkiye saatiyle saat 21:00'de başlayacak olan maç Lohrheidestadium Wattenscheid'da oynanacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Raheem Sterling, deja vu yaşadı!

Real Madrid'de ayrılık gerçekleşiyor: Endrick!

Ancelotti'den Endrick açıklaması: "Geleceği için karar vermeli"

Milan, Luka Modric ile sözleşme uzatmak istiyor!

De la Fuente'nin Yamal şaşkınlığı: "Böyle bir durumla karşılaşmadım"

Nagelsmann'dan Florian Wirtz'e destek!

Atalanta'da Raffaele Palladino dönemi!

Juventus'ta yeni CEO Comolli

Lionel Messi: "Geri dönmek istiyorum"

Robert Lewandowski için emeklilik ihtimali!























