Rakamlar ne diyor?
*Aslan’ın hocasının UEFA Kupası’nda yenilgisi bulunmuyor. 1999-2000 sezonunda, Arsenal’le oynanan final maçı da dahil olmak üzere 9 karşılaşma yapan Terim’li Galatasaray, rakiplerine hiç boyun eğmedi. Bu sezon ise Villarreal’le İstanbul’da oynanan ilk maç 2-2 sona ermişti.
*Sarı-Kırmızılı ekip İspanyol ekipleriyle oynadığı maçlarda rakiplerine üstünlük kuramadı. Toplam 22 kez Boğalar’la karşılaşan Cim Bom; 7 galibiyet, 5 beraberlik, 10 yenilgi aldı. Galatasaray 24, rakipler 32 gol attı. Oynanan son 8 maçta, 5 mağlubiyet, 3 beraberlik alındı.
*Galatasaray’ın mevcut kadrosunda, Avrupa Kupaları’nda en çok gol atan oyuncu Hakan Şükür. Kral, 66 maçta 33 gol attı. İkinci sırada 19 karşılaşmada attığı 7 golle Ümit Karan bulunuyor. Mevcut kadroda yer alan ve Avrupa’da golü bulunan diğer futbolcular ise şöyle: Ergün 2, Prates 2, Cihan 2, Sabri 1, Murat Erdoğan 1.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Roma, Olimpico'da 1 puanı kurtardı

Leipzig, Frankfurt engelini de aştı!

Napoli yenildi; Inter geri sayıma geçti!

Marsilya'ya Lorient darbesi; ilk 4 tehlikede

Hull City nazara geldi, kazanamıyor!

Leeds United'dan dev adım!

Bournemouth'a yan bakılmıyor

Werder Bremen rahat nefes aldı

Bundesliga'nın ilk kadın teknik direktörü, mağlubiyetle başladı

Brentford ve Fulham maçında gol sesi çıkmadı


























