Prime zam

Başkan Özhan Canaydın ve ekibi önceki gece Avni Aker’de elde edilen galibiyetin ardından futbolculara ekstra ödül vermeyi kararlaştırdı. Sezon içerisinde uygulanmaya başlayan prim sistemine göre, dış sahada kazanılan galibiyetler için futbolculara 4’er bin dolarlık ödemeler yapan Sarı-Kırmızılı idareciler, zirve yolunda elde edilen önemli galibiyetin ardından bu miktarı ikiye katlama fikrinde birleşti.
Alınan karar gereği adam başı 8’er bin dolar ödenecek olması, takım içerisinde de sevinç yarattı. Bu arada futbolcuları motive edebilmek için bu sezon dana bonkör davranma kararını alan idarecilerin, 100. yıl şampiyonluğu için de ciddi bir ödül verme hazırlığında olduğu kaydedildi. İdarecilerin, şampiyonluk primini lig maratonunun devre arasında belirleyeceği ifade edildi.
Zirveyi etkileyecek önemli maçta Trabzonspor’u tek golle geçip, ikinciliğe yükselen Sarı-Kırmızılılar, dün izin yaptı. Teknik direktör Gheorghe Hagi’nin izin verdiği futbolcular, günü aileleriyle birlikte geçirdi. Cim Bom, hafta sonunda Akçaabat Sebatspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün başlayacak. Saat 19.30’da Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılacak çalışmaya izinli olan Necati dışında tüm futbolcular katılacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Altı gollü maçta kazanan çıkmadı: Dortmund - Pauli

Arsenal'den evinde beş gollü rahat galibiyet!

De Bruyne siftah yaptı, Napoli kazandı!

Marsilya'dan sezonun ilk galibiyeti!

Burnley, Sunderland engelini aştı!

Brentford, Aston Villa'yı tek golle geçti

Union Berlin, lige üç puanla başladı!

Pep Guardiola'dan İlkay ve Akanji açıklaması!

Mourinho ve Conte'nin yanına Thomas Frank!

Gedson'lu Spartak Moskova galip geldi
