Polat ve Şener buluştu
Süper Lig'in 24. haftasında karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor ve Galatasaray kulüplerinin başkanları Sadri Şener ve Adnan Polat buluştu.

Süper Lig'in 24. haftasında karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor ve Galatasaray kulüplerinin başkanları Sadri Şener ve Adnan Polat, Milliyet Gazetesi'nin bu yıl 55.'sini düzenlediği "Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri" gecesinde bir araya geldiler.
Bordo-Mavili kulübün başkanı Şener, dostça bir mücadele geçeceğinin altını çizerken, başkanımız Adnan Polat maç ile ilgili yorum yapmaktan kaçındı.
Sadri Şener, iki büyük takımın mücadelesinden galip olarak ayrılan taraf olmak istediklerini belirtirken, Adnan Polat gecede dört büyük takımı temsil eden tişörtler giyen çoçukları etrafına topladı ve maç ile ilgili olarak görüş belirtmeden kendisine uzatılan mikrofonu çocuklara yönlendirdi.
Polat'ın görüşlerini sorduğu çocuklardan Trabzonspor ve Galatasaray tişörtü giyen minikler kendi takımlarının kazanmalarını isterken, Beşiktaş ve Fenerbahçeli çocukların beraberlik istekleri neşeli dakikaların yaşanmasına sebep oldu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Pep Guardiola'dan Ederson açıklaması!

Villarreal evinde galip geldi!

Son şampiyon Liverpool, son anlarda galibiyeti kaptı!

Napoli'de Lukaku endişesi!

Liverpool, Giovanni Leoni'yi açıkladı!

Igor Tudor'dan Kostic kararı!

Kolo Muani, Juventus'a doğru!

Nordi Mukiele'nin yeni durağı İngiltere

Napoli, Iğdır FK'den Özder Özcan ile anlaştı!

Berke Özer, resmen Lille'de!
