Polat: "UEFA için çalışacağız"

 

Anadolu Ajansı
Polat: "UEFA için çalışacağız"
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, karşılaşmadan önce galibiyete çok inandıklarını, ilk yarıda da bu doğrultuda iyi bir mücadele sergilediklerini söyledi. Polat, "Maçın ikinci yarısında yediğimiz hatalı golden sonra takımda çözülmeler oldu ve yenilgi geldi. Camiamızı üzdük. Çok üzgünüz" dedi.

Taraftarların tepki göstermesini doğal karşıladığını dile getiren Polat, "Ancak maçın bitmesine daha 15 dakika varken gösterilen tepki yakışmadı ve bizi üzdü. Sahaya girenler ise 3 serseri. Onlar hakkında yorum yapmaya gerek yok" açıklamasını yaptı.

Polat, teknik direktör Erik Gerets ile çalışmayı sürdüreceklerini de kaydederken, "Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde artık gruptan çıkmamız mucizelere bağlı. Grubun diğer maçında Liverpool, Bordeaux'yu 1-0 yendi. Bordeaux ile aynı puandayız. UEFA Kupası için çalışacağız" diye konuştu.

Bu arada İstanbul Valisi Muammer Güler, bu akşamki maç için stada ulaşımda herhangi bir sorun yaşanmadığını bildirdi.

Maç sonrası basın mensuplarına değerlendirmede bulunan Güler, karşılaşma öncesi stada gelişte bir aksaklık olmadığını ifade ederek, "Dağılışta da bir sorun olacağını sanmıyorum. Güzel bir orgazinasyon. Herşey başarılı şekilde yürütüldü. Keşke maçın sonucu da böyle güzel olsaydı. Sahaya giren kişilerde de özel güvenliğin ihmali var. Bu konuyu araştıracağız" dedi.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler