Polat: "Taraftar bana sahip çıkar"

Fenerbahçe’yle oynanan Türkiye Kupası rövanş maçında yaşananlara da değinen Polat, net olarak açıklamasa dahi, provokatörlerin olaylarda rol aldığını ileri sürdü.
Adnan Polat’ın açıklamaları şöyle: "Seçimlere katılmayı hiç istemiyordum. Camianın önde gelenlerinin baskısı ve Özhan Canaydın’ın ısrarı, ayrıca seçimde bir denge unsuru oluşması adına seçime katıldım."
"Tek ses, tek yürek"
"Bu aşamada herkesin desteğine ihtiyacımız var. Kopmaların olduğu camiayı tek ses, tek yürek haline getirmemiz gerekiyor. En büyük sorunumuz bu olacak. Ama bunu da kısa sürede gerçekleştireceğiz... Futbolcu alacakları toplam borcun yüzde 5’i civarında. Bunun üzerinden her halükarda geliriz ancak bunun kesin tarihini hemen veremem... Adnan Sezgin benim arkadaşım. Her zaman Galatasaray’ın hizmetinde olacak. Ancak şu anda Bülent Tulun bu işi layıkıyla yerine getiriyor. Takım şampiyonluğa gidiyor. Bu aşamada bir görev değişimi söz konusu olamaz. Gerets de bu kadar sıkıntı içerisinde takımı liderliğe oynatan bir teknik adam. Onunla devam edeceğiz."
"Taraftar bana sahip çıkar"
"Fenerbahçe derbisinde yaşananlardan dolayı bize ceza verilirse açıkçası disiplin kurulunu eleştiremem. Maçta sahaya atılan pet şişeler bizim için bir utanç kaynağı. Ama orada başka faktörlerin rol oynadığına inanıyorum. Çünkü gerçek Galatasaraylılar böyle bir şey yapmaz. Ancak dışarıdan bazı olayların yapıldığına inanıyorum. Galatasaray taraftarları gelen takımı bu şekilde karşılamamalı. Gelen takımlara cevabı, oynadığımız futbol ve güzel tezahüratlarla vermeliyiz... Taraftarımızla bundan böyle güzel bir birliktelik yaşayacağımıza inanıyorum. İçlerinde yakından tanıdığım bir çok insan var. Geçmişte onlara sahip çıktım, onlar da bana sahip çıkacak."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Roma'da Bailey sakatlandı!

Arsenal'de Havertz yerine Eze

Manchester City'de ayrılık ihtimali: İlkay Gündoğan!

Villarreal'den rekor transfer!

Bayer Leverkusen'den Timber'a ilgi!

İtalyan Antrenörler Birliği'nden men talebi

Edon Zhegrova, adım adım Juventus'a!

Kai Havertz'ten Arsenal'e kötü haber!

Yoane Wissa için 46 milyon euro'ya ret!

Napoli'den Eljif Elmas için teklif!
