Polat sıkı çalışıyor

 

Türkiye
Polat sıkı çalışıyor
Galatasarayımızın 22 Mart’ta yapılacak seçimlerinde başkanlık koltuğuna oturmasına kesin gözüyle bakılan Adnan Polat, bir yandan da harıl harıl liste çalışması yapıyor.

Türkiye gazetesinden Mustafa KARAGÖL'ün haberine göre;

Özhan Canaydın döneminin Mali ve Sportif İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcı olan Polat, seçimlerden sonra büyük bir sıkıntının kendilerini beklediğini belirterek, “Mevcut yönetimde de mali işlerden sorumlu olduğum için sıkıntının ciddiyetini ve boyutunu biliyorum. Bankalardan mecbur kalmadıkça kredi çekmek istemiyoruz. Yönetime girecek arkadaşların az veya çok elini cebine atmasını istiyoruz” diye konuştu. Polat’ın, 10 milyon dolar vereceği öğrenildi.

G.Saray’a bugüne kadar birçok yöneticinin nakdi katkı yaptığını ancak hiçbir yöneticinin alacağının bulunmadığını belirten Adnan Polat, “Şu anda acilen ödememiz gereken 25 milyon dolara ihtiyacımız var. Yönetime alacağım arkadaşlarla görüşüyorum. Yönetime girmeyen arkadaşlardan da para alacağız. Bu borç G.Saray’ımızın borcudur” diye konuştu. Başkan seçildikten sonra, genel kurulun daha önce satışı dahil her türlü tasarruf için izin verdiği Riva arazisini de değerlendireceklerini belirten Polat, “Alacağımız paraları hibe olarak değil, borç olarak alıyoruz. Herkes ödediği miktarı geri alacak” teminatı verdi.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler