Pino'ya af çıkıyor!
Kolombiyalı oyuncu Pino, Bülent Ünder tarafından affedilecek.
Webaslan.com
Sezon başında Monaco'dan 3 milyon avro karşılığında Galatasaray'a transfer olan Pino, sarı-kırmızılı forma altında saman alevi gibi parlayan bir performans gösterdi. Süratli oyun yapısı, şütor özelliği ve kaleye direkt olarak gidebilen oyun karakteri ile dikkat çeken Pino, özellikle son vuruşlardaki isabetsiz hamleleri ile sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini çekti.
Henüz 23 yaşında olmasına rağmen kısa kariyerinde önemli sakatlık süreçlerinden geçen Pino'nun Florya'dan içeri girmesi de oldukça sancılı oldu. Monaco ile uzun süren pazarlıklar sonucunda transfer edilen Kolombiyalı oyuncu, Galatasaray'dan yıllık 600 bin avro garanti para; maç başına da 10 bin avro alıyor. Şu ana kadar Galatasaray'dan 840 bin avro tutarında bir rakam olan Pino'ya kısa bir süre önce Gremio talip olmuş ve sarı-kırmızılı kulübe 2.7 milyon avroluk bonservis teklifinde bulunmuştu.
Sezon sonunda Galatasaray'da kalıp kalmayacağı büyük bir merak konusu olan Pino, sarı-kırmızılı forma altında şu ana kadar lig, kupa ve Avrupa maçları da dahil olmak üzere toplam 24 maça çıktı ve 6 golün altına imza attı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Getafe'de Jose Bordalas'ın sözleşmesi uzatıldı

Tottenham, Ben Davies ile sözleşme uzattı

Juventus'tan Brahim Diaz hamlesi!

Federico Chiesa'dan geleceği için açıklama!

Real Madrid'de Alvaro Arbeloa dönemi sona erdi!

Suudi Arabistan'dan Raphinha için 80 milyon euro!

Schalke, Loris Karius ile nikah tazeledi

Jose Mourinho, Borussia Dortmund'dan istedi!

Atletico Madrid, Sörloth'un bonservisini belirledi!

Rafael Leao'dan Al Hilal'e ret!

























