PFDK peşimizi bırakmıyor!
Karşılaşmanın hakemi M.Selçuk Dereli'nin raporuna "Galatasaray taraftarlarının bulunduğu tribünden ağzı açık bir bıçak atıldığını ve İstanbulsporlu oyuncuya isabet eden bıçağı tüm tribünlere göstererek, karşılaşmanın dördüncü hakemine teslim ettiğini" yazdığı öğrenildi.
Gözlemciler Yahya Diker ve Metin Kazancıoğlu ile temsilci Ahmet Birdal'ın da aynı doğrultuda raporlarını yazdıkları ve federasyona gönderdikleri belirtildi.
Ayrıca, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in de maç sonrası Tahkim Kurulu ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu ile ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle ceza alabileceği kaydedildi.
Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu'nun bugün dosya üzerinde yaptığı inceleme sonunda hem Galatasaray Kulübü'nün ve hem de teknik direktör Fatih Terim'in PFDK'ya verilmelerinin kararlaştırıldığı ifade edildi.
Federasyon yetkilileri, Galatasaray'ın, hakem M.Selçuk Dereli'nin karşılaşmada, 3 no'lu uyarı anonsunu yaptırmasına karşın olayın ciddiyeti nedeniyle 2.5 milyar liralık para cezasının yanısıra ayrıca 1 maç saha kapatma cezasıyla da cezalandırılabileceğini kaydettiler. Teknik direktör Fatih Terim'e ise 30 güne kadar hak mahrumiyeti cezası verilebileceği dile getirildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Süper Lig'in eski yıldızı için 270 milyon dolar istediler!

Liverpool'da gündem Salah: Menajeriyle kritik görüşme

Fabregas: "Alonso'nun işi gerçekten zor"

Govou, Endrick transferine temkinli!

Atletico Madrid, Leon Goretzka için harekete geçti!

Enzo Maresca'dan Semenyo yanıtı!

Real Madrid'de Vinicius için kapılar kapalı!

Acun Ilıcalı: "100 milyon sterlin harcadım"

Zeki Çelik: "Gasperini çok etkili; 10 gün yürüyemedim"

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick

























