"Petre’yi oynat para kazanalım"
Sezon başından bu yana 18 kişilik kadroya bile giremeyen Petre'ye ocak ayında talip çıkması için yönetim yeni bir formül buldu.
Genç oyuncuya kulüp bulamayan yöneticiler, futbolcunun kadroya giremediği için hiçbir takımın teklifte bulunmadığını düşünerek A.Gücü maçı öncesinde Hagi ile görüşüp Petre'yi kadroya almasını istedi. Sarı kırmızılı yönetimin Rumen çalıştırıcıya, "Petre'yi oynat ki, para kazanalım" dediği öğrenildi.
Yöneticilerin Hagi ile yaptıkları görüşmede, "Geride kalan maçlarda gördük ki Petre bu takımda forma giyemeyecek durumda. Oynamayan futbolcuya talip bulmak da zor. Çünkü futbolunu görmedikleri oyuncuyu kimse almak istemez. Ona en azından son dakikalarda görev verirsen iyi olur. Böylece Petre'yi elimizden çıkarmamız kolaylaşır" şeklinde konuştukları iddia edildi. Hagi'nin bunun üzerine Petre'yi geçen hafta kadroya aldığı kaydedildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid, beraberliğe razı oldu

Atletico Madrid deplasmanda zorlansa da kazandı!

Arsenal koşar adım şampiyonluğa

Leipzig, sahasında 2 golle galip!

Roma'dan deplasmanda rahat galibiyet

Aston Villa, Rogers'ın golleriyle kazandı

Feyenoord evinde şoke oldu: NEC Nijmegen'den 4 gol

Enes Ünal, İngiltere manşetlerini salladı!

Florentino Perez'den Barcelona ve İspanyol hakemlerine tepki!

Bayern Münih'te Olise ile yüksek uçuş!

























