Penaltılar yaramadı!

Galatasaray, Romanya'daki hazırlık maçlarında National Bükreş ve Steaua Bükreş'e penaltılarla yenildi. Cimbom'u gençlerin penaltı atışlarındaki acemiliği yaktı.
Galatasaray, milli maç nedeniyle lige verilen arayı değerlendirmek için gittiği Romanya'da galip gelemedi. Sarı-kırmızılı ekip her iki yarısında da Bükreş şehrinin bir başka takımı ile oynadığı maçları penaltılarla kaybetti. İlk 45 dakikada National Bükreş ile karşılaşan G.Saray maçın normal süresini 0-0 tamamlayabildi. Geçilen seri penaltı atışlarında Uğur ve Zafer sonuca ulaşamayınca sarı-kırmızılı ekip ilk maçı 5-3 kaybetmiş oldu. İkinci yarıda Steaua Bükreş ile karşılaşan Cimbom, 9. dakikada Pitu'nun ayağından gelen gole 23'te Ümit Karan ile karşılık verdi. 1-1 biten maç sonrası penaltı atışlarında bu kez de Arda ve Mülayim atışları gole çeviremedi. Bu devreyi de 5-2 kaybeden G.Saray, maçların normal sürelerini beraberlikle tamamlayıp 2 puan aldığı için turnuvayı ikinci tamamladı. Turnuvanın şampiyonu ise National Bükreş oldu.
NATIONAL BÜKREŞ-G.SARAY: 5-3 (0-0)
G.Saray: Aykut- Uğur, Suat Usta (dk.25 Sinan), İbrahim (dk.30 Arda), Orhan (dk.25 Oğuz)- Zafer, Mülayim, Petre, Ayhan- Ümit Karan (dk.30 Özgürcan), Volkan (dk.30 Mehmet)
Penaltılar: Özgürcan, Oğuz, Sinan
Kaçan Penaltılar: Uğur, Zafer
STEAUA BÜKREŞ-G.SARAY: 5-2 (1-1)
G.Saray: Aykut- Cihan (dk.30 Mülayim), Orhan, Tomas (dk.30 Arda), Suat Usta- İbrahim (dk.30 Uğur), Petre, Saidou, Ayhan- Volkan (dk30 Özgürcan), Ümit Karan
Goller: Pitu (9) / Ümit Karan (23)
Kırmızı kart: Munteanu (29)
Penaltılar: Ümit Karan
Kaçan penaltılar: Arda, Mülayim
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Nico Paz parladı, Como üç puanla başladı!

Hamburg, Bundesliga'ya puanla döndü!

Manchester United, galibiyetle tanışamadı!

Osasuna, 10 kişi Valencia'yı rahat geçti

Altay Bayındır'dan Premier Lig'de bir ilk!

Rennes'den deplasmanda ağır mağlubiyet!

Roma'da Lorenzo Pellegrini ile ayrılık kararı!

Victor Boniface'in Milan'a transferi iptal!

Goodison'da kapanış, Hill Dickinson'da açılış: Ndiaye

Milan'dan transfer iptali: Victor Boniface
