Paniğe gerek yok
Fanatik
Yürekleri hoplattı
Sivas galibiyetinde önemli rol oynayan Arda Turan, Galatasaraylı taraftarların yüreklerini hoplattı... Belindeki sakatlığı nükseden ve karşılaşmanın 77. dakikasında yerini Okan’a bırakan yıldız oyuncunun, maç sonunda durumunun ciddi olmadığı açıklandı. Bu haberle biraz olsun rahatlayan Sarı-Kırmızılılar, milli futbolcunun bugün yapılacak kontrollerinin ardından açıklanacak sonucu beklemeye başladı.
Oynamak istiyor
Bordeaux maçında rakibine kafa atarak büyük eleştiri alan Arda’nın kendisini affettirmek için Sivas karşısında hocasından özellikle şans beklediği, hafta sonu oynanacak Fenerbahçe derbisinde de takımındaki yerini almak istediği öğrenildi. Dün gece taraftarlar da Arda’ya büyük destek verdi. Genç oyuncuyu tribünlere çağıran Sarı-Kırmızılı seyirciler, “Bu taraftar seninle gurur duyuyor” tezahüratında bulundu.
Kafasını kullandı!
Bordeaux maçında rakibine attığı kafayla büyük eleştiri alan Arda, Sivas karşısında adeta şov yaptı. Taraftarların da büyük destek verdiği yıldız oyuncu, attığı kafa golüyle de tribünleri coşturdu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Premier Lig, Manchester City'yi suçlu buldu!

Anthony Gordon: "Barcelona'ya gelince bana bakış değişti"

LaLiga'da eylül ayının teknik direktörü Hansi Flick!

Olivier Giroud'dan emeklilik açıklaması!

Galatasaray öncesi Barça'ya büyük şok!

Acun Ilıcalı: "Bunun adı finansal doping"

Ethan Mbappe, Galatasaray maçında yok! Resmen açıklandı

Milan'dan Kim Min-jae için transfer hamlesi!

Walter Zenga'dan Baresi duvar resmine saldırı sonrası sert tepki!

Barcelona'dan Van Dijk için sürpriz karar! Flick istemedi























