Paidar'a son görev...

Galatasaray Erkek Voleybol Takımında yıllarca forma giyen, kaptanlık ve aynı zamanda da menajerliğini yapan, Voleybol Milli Takımının eski menajeri Paidar Demir'in cenazesi, İstanbul Levent Camiinde öğleyin kılınan cenaze namazının ardından, Zincirlikuyu Mezarlığında toprağa verildi.
İzmir Havalimanı yolunda 1 Temmuz Cumartesi gecesi geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Demir için Levent Camiinde düzenlenen cenaze törenine ailesi, yakınları ve spor camiasının önde gelen isimleri katıldı.
Cenazede Paidar Demir'in eşi Arzu, kızı Iraz, Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, yönetim kurulu üyesi Fatih Gökşen, Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Lütfi Arıboğan, Erkek ve Bayan Voleybol Milli Takımları oyuncuları, Beşiktaş Basketbol Takımı Antrenörü Murat Didin, Galatasaraylı futbolcular Hakan Şükür, Hasan Şaş ve Ergün ile spor camiasından çok sayıda kişi yer aldı.
Cenaze töreni sırasında son derece üzüntülü olduğu gözlenen Paidar Demir'in eşi Arzu, "Bizi zamansız terk etti. Onunla son kez vedalaştım" dedi. Paidar'ın kızı Iraz da cenazeye babasının 8 numaralı ve arkasında ismi yazan formasını giyerek katıldı.
Paidar Demir'in tabutunun üzerine de Galatasaray Bayrağı ve forması konuldu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Napoli Başkanı'ndan Osimhen açıklaması!

Atletico Madrid, Thiago Almada'yı transfer etti

Hull City taraftarları Türkiye turunda

Napoli'de Laurintisten şaşırtan açıklama: "Batıyoruz"

Ter Stegen kabusu bitmiyor: Yeni bir ameliyat kapıda

Jhon Arias Wolverhampton yolcusu!

Simons transferinde gizli operasyon

Manchester United'dan Brentford'a dev teklif!

Crystal Palace'tan inanılmaz hata

Liverpool, Hugo Ekitike ile anlaştı!
