PAF takımı göz doldurdu!

 

PAF takımı göz doldurdu!
PAF’larla oynanan karşılaşmada A Takımı, Cafer Can’la takviye eden Terim, maç sonrası gençlerle toplantı yaparak "Her zaman hazır olun" dedi.

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda PAF takımla oynanan hazırlık maçında gençlerin performansından memnun kalan Fatih Terim, altyapı oyuncularına övgü yağdırdı. Pinto’nun yerine Cafer Can’ı alarak, altyapı oyuncularına A takım yolunun açık olduğu mesajını veren Cim Bom’un teknik patronunun, Cafer’in oyunundan da bir hayli memnun kaldığı kaydedildi.

Karşılaşma sonrası PAF takım oyuncularıyla bir konuşma yapan Terim, "Hepiniz hazır olun, her an herşey olabilir" diyerek onlara moral aşıladı. Altyapı sorumlusu Ali Yavaş ise görüşlerini şu şekilde dile getirdi: "Cafer Can’ı herkes izledi. Onun gibi bir çok yetenek sırada bekliyor. Bizim görevimiz A takıma daha çok oyuncu vermek."

 



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler