Özgürcan'dan 2 gollü şov!
Karşılaşmada goller ilk yarıda atılırken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor 35. dakikada İbrahim'in attığı golle 1-0 öne geçti. Maçın 36. dakikasında bu gole Ayhan ile cevap veren Galatasaray, 39 ve 41. dakikalarda Özgürcan'ın attığı gollerle karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. İlk yarıda Ayhan, bir penaltı vuruşundan yararlanamazken, kaleci Fevzi yaptığı kurtarışlarla göz doldurdu. Maçta 2 gol atan genç oyunculardan Özgürcan'ın performansı da teknik heyetin yüzünü güldürdü.
As oyuncuların forma giydiği ikinci yarıda ise Galatasaray, birçok pozisyon bulmasına rağmen son vuruşlarda yaşadığı sıkıntılardan dolayı gol atamadı.
Gerets, karşılaşmayı tesislerin balkonundan yönetici Fatih Gökşen ile birlikte izledi.
ARİF: ''BURADA OLMAKTAN MUTLUYUM''-
Galatasaray'ın eski futbolcusu ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Arif Erdem, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bulunmaktan mutlu olduğunu söyledi.
Maçtan sonra basın mensuplarıyla sohbet eden Arif, ''15 yılım burada geçti. Buraya gelmek benim gerçekten mutluluk verici'' dedi.
Arif, kendisine jübile yapılmadığının hatırlatılması üzerine ise ''Benim öyle bir derdim yok. Bu yönetimin tasarrufudur. Tabii ki 15 yılımızı buraya verdikten sonra bir jübile yapılabilirdi'' diye konuştu.
Arif, ayrıca hedefinin önümüzdeki yıllarda teknik direktör olarak yeniden Galatasaray'da görev almak olduğunu sözlerine ekledi.
Galatasaray, yarın yapacağı çift antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek. Teknik Direktör Erik Gerets, yarın 13.30'da haftalık basın toplantısını yapacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ferran Torres için 50 milyon euro

Acun Ilıcalı'nın yeni hedefi Nestory Irankunda

Noa Lang için ayrılık iddiası!

Paulo Dybala, Roma'ya imzayı atıyor

Juventus'ta hedef Fikayo Tomori

Hull City'den anlaşma: Elliot Stroud

PSG, Ferran Torres ile anlaştı!

Manchester City, Monga'yı kadrosuna kattı

Atletico Madrid, Morten Hjulmand'ı açıkladı

Barcelona'dan transferde mutlu son: Adeyemi




















