"Onur duydum"
Konyaspor maçında galibiyeti getiren golü keydeden genç oyuncumuz Anıl maçtan sonra duygularını anlattı.
Anadolu Ajansı
Hafta boyunca takımla çalışmalar yaptığını ifade eden Anıl, ''Hagi bana yer yer taktikler gösterdi. Oynayacağımı anlamıştım'' dedi.
Maçtan bir gün önce de oynayacağını bildiğini anlatan Anıl, heyecanlı olduğunu, takımdaki ağabeylerinin motivasyonuyla heyecanını bastırdığını kaydetti.
Gol attığı için mutlu olduğunu bildiren Anıl, ''Galatasaray ile çıktığım ilk resmi maçta böylesine kritik bir gol attığım için onur duydum. Benim için inanılmaz bir duygu'' diye konuştu.
Gökhan Zan da Anıl'ı tebrik ederek, ligin ilk devresini Galatasaray'a yakışmayan bir yerde tamamladıklarını belirtti.
İkinci yarıda birlik ve beraberlik içinde taraftar desteğini de arkalarına alarak, yeni statta Galatasaray'ı layık olduğu yere taşımak istediklerini vurgulayan Gökhan Zan, ''En kötü ihtimal Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz'' diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Milan, Parma deplasmanında avantajını koruyamadı!

Lider Arsenal, 90+4'te şoku yaşadı!

Juventus, derbide kilidi kıramadı

Marsilya, maç fazlasıyla zirveye kuruldu

Sevilla, Ruben Vargas ile Osasuna'yı devirdi!

Borussia Dortmund'a 90+7'de büyük şok!

Bayern Münih bu sezon ilk kez kazanamadı

Bayer Leverkusen, evinde gol oldu yağdı!

Como - Cagliari maçında gol sesi çıkmadı!

Enis Destan attı, Hull City evinde kazandı!

























