Önder bitme noktasında

Mutlu olurum
Kulübümüzün görevlendirdiği menajer Doğan Ercan, Moskova’da Rus kulübünün yöneticileri ile yaptığı görüşmeden olumlu sonuç aldı. FK Moskovalılarla 2 gün pazarlık yapan Ercan, "Önder’in Rus kulübü ile olan ilişkisini kesmek üzereyiz. Ufak tefek pürüzler kaldı. Öyle sanıyorum ki, Önder pazartesi günü (yarın) Galatasaray’a imza atacak" dedi.
Önder Turacı’nın yakın çevresine, "F.Bahçe gibi büyük bir takımdan forma şansı bulamadığım için ayrıldım. Bonservis sorunumun halledilmesinden sonra bir başka büyük kulüp olan Galatasaray’ın formasını giyeceğimi ümit ediyorum. Daha önce kapısından döndüğüm Galatasaray’da mutlu olacağımı düşünüyorum" dediği öğrenildi.
Hocayı bekliyorlar
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, yapılacak transferleri yeni hocanın vereceği kararlar doğrultusunda gerçekletireceklerini ifade ederken, Carrusca, Bouzid ve Song’la yolların ayrılacağını söyledi.
Üstünel, geçen sezon başka takımlarda kiralık olarak forma giyen Necati Ateş, Emre Aşık ve Orhan Ak’la ilgili kararı yönetim kurulu toplantısında alacaklarını sözlerine ekledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Espanyol'dan Atletico'ya şok

Milan, İtalya Kupası'na galibiyetle başladı

Manchester United'da gündem Altay Bayındır!

Mikel Arteta: "Artık Old Trafford'da kazanıyoruz"

Ruben Amorim'den Premier Lig'de kötü rekor

Angers, Ligue 1'in yeni ekibi Paris FC'ye acımadı

Leverkusen, Monaco'dan istiyor: Ben Seghir!

Arda Güler, Real Madrid'de başrolü üstlenecek

Inaki Pena için Como harekete geçti!

Xavi Simons'un yeni durağı belli oldu!
