Önce yemekte bir araya geldiler
Galatasaraylı Eski Sporcular Derneği'nin, Levent'teki Galatasaraylılar Cemiyeti'nde düzenlediği dayanışma gecesine başkan adaylarından Yılmaz Toköz katılmazken, diğer 4 başkan adayı Özhan Canaydın, Mehmet Cansun, Turgay Kıran ve Alp Yalman gecede hazır bulundular. Burada basın mensuplarının sorularını cevaplayan Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, diğer başkan adaylarıyla bir arada bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Galatasaray sevgisi, aşkı ve büyüklüğü buradadır. Biz her zaman biraraya geliriz" diye konuştu.
Başkan adaylarından Mehmet Cansun ise, böyle bir tablonun her kulübe nasip olmayacağını ifade ederek, "Bu durum sadece Galatasaray'a özgüdür. Galatasaray'ın büyüklüğü de buradadır. Her başkan adayının belirli bir yönetim şekli var. Bunlar birbiriyle örtüşürse zaten birleşme olur. Ancak şu an için belli bir örtüşme yok. Bu nedenle her aday kendi başına seçime giriyor" dedi.
Alp Yalman ve Turgay Kıran da, Galatasaraylı Eski Sporcular Derneği'nin daveti üzerine biraraya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester United, tek golle Newcastle United'ı yendi!

Robert Lewandowski: "Henüz karar vermedim"

Mason Mount: "En iyi halime geri dönüyorum"

Hull City'den ligde yükseliş!

David Luiz: "Sarri yüzünden sigaraya başlıyordum"

Runjaic: "Zaniolo, zor günler geçirdi!"

Jota'nın çocukları, Wolverhampton maçında maskot olacak

İspanya'da Marcao'ya ağır ceza!

Tottenham'dan devre arasında 150 milyon sterlin transfer bütçesi























