Okan'a yönetim engeli!
Şükrü Ergün "Okan, üstüne para verse de, o kapıdan içeri girmesi mümkün değil" diyerek, yönetimde Okan konusunda yaşanan soğuk savaşı da gözler önüne serdi. Paris’te gerçekleştirilen şampiyonluk gecesine katılan Şükrü Ergün, "G.Saray’ı üç kuruş için daha önce terk eden Okan Buruk gibiler, tekrar dönmek için kapımızdalar ama asla o kapıdan içeri giremiyorlar. Çoğu dört ayak üstünde geliyor ama içeri giremeyecekler" diye konuştu.
Başkan Canaydın’a mesaj
G.Saraylı olmanın bir ayrıcalık ve erdemlilik olduğunu söyleyen Ergün, "Bizi diğer kulüplerden ayıran çok özelliklerimiz var. Bunlardan en önemlisi ahlak anlayışımız, G.Saraylılık değerlerimizdir. İşte bu değerlerden dolayı Okan Buruk gibiler, tekrar kulübümüzden içeriye giremiyorlar. Bizler bu değerlerimizin bekçisiyiz. Bu değerlere sahip çıkacağımızı da herkes bilsin" diye konuştu.
Futbol şubesinden sorumlu yöneticiler Okan’a yeniden sarı-kırmızılı formayı giydirmek için yoğun çaba harcarken, buna şiddetle karşı çıkan diğer grup, Şükrü Ergün’ün bu çıkışıyla Başkan Özhan Canaydın’a da "Gereğini yap" mesajını göndermiş oldu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Monaco taraftarından rekor: 1.146 formalık eşsiz koleksiyon

Wesley Sneijder: "Real Madrid, Haaland için doğrusunu yaptı"

Kenan Yıldız için 100M€'luk transfer ihtimali!

Mbappe, Ronaldo ve Messi'yi geçti!

Eski İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales'e yumurtalı saldırı

Manchester United'da iki veda kararı: Altay ve Onana!

Laporta: "Messi'nin geri dönüşü gerçekçi değil!"

Akanji'den geleceği için mesaj

Ole Gunnar Solskjaer'den Scott McTominay itirafı!

Nihat Özdemir: "Messi'ye kapıyı açardım"
























