Okan ve Tolga ilk antremanlarına çıktı

Kondisyon uzmanı Cevat Güler eşliğinde çalışan Ümit Karan, Yalçın ve düz koşu yapan Ergün dışında tüm futbolcular topla yapılan çalışmada yer aldı. Isınma koşusunun ardından kısa mesafede topla dripling çalışan futbolcular; antrenmanın ikinci bölümünde, yüksek tempoda taktik çalışma yaptılar. Yarım sahada üç takım halinde, bir takımın aktif dinlenme yaptığı çalışmada, oyuncular iki takım halinde çift kale maç yaptılar. Temponun bir hayli yükseldiği çift kalede Teknik Direktör Erik Gerets, oyuncularından yüksek pas yüzdesiyle topu kullanmalarını istedi. Çalışma sırasında Teknik direktör Gerets futbolcularına sık sık uyarılarda bulunurken, takımında bulunan genç futbolculara bağıran Hasan Şaş'a ve grubuna ceza verdi. Gerets Hasan'a "Çok konuşuyorsunuz. Konuşmayı bırakında çalışın" dedi. Gerets, Hasan'ı şikayet eden Song'u da şikayeti bırak diyerek uyardı.
Akşam antrenmanını Hollanda'nın çeşitli kentlerinden gelen 100'e yakın taraftar izledi ve çalışma sonrasında futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Perşembe günü çift antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek olan Galatasaray, 14 Temmuz Cuma günü Türkiye saatiyle saat 21:30'da Brüksel Koning Boudewejin Stadı'nda FC Bruselles ile son hazırlık karşılaşmasını oynayacak ve 15 Temmuz Cumartesi günü öğle saatlerinde Amsterdam'dan İstanbul'a hareket edecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

PSG'den Galatasaray'a Safonov önerisi!

Igor Paixao, Marsilya'ya transfer oldu

Achraf Hakimi hapis cezası ile karşı karşıya!

Cesc Fabregas'tan Dele Alli kararı!

Mostafa Mohamed, Suudi Arabistan yolcusu!

Vitor Pereira'ya sol bek Hollanda'dan!

Palhinha, Premier Lig'e dönüyor!

PSG, Ilya Zabarnyi transferinde sona yaklaştı

Aubameyang, Marsilya'ya geri döndü!

Lucas Paqueta, bahis soruşturmasından aklandı!
