Okan için oylama

 

Milliyet
Okan için oylama
G.Saray'da günlerdir tartışılan Okan Buruk transferinde son sözü yönetim kurulu söyleyecek. Sarı-kırmızılı idarecilerin tecrübeli futbolcunun geri dönüşü konusunda fikir ayrılığına düşmesi Başkan Özhan Canaydın'ı harekete geçirdi.

Sorunu kimseyi kırmadan demokratik yolla çözme kararı alan Canaydın bu akşamki yönetim toplantısında konuyu gündeme getirerek Okan için oylama yaptıracak.

Oylamadan çıkacak olan sonuç Okan Buruk'un Galatasaray'a dönüşüyle ilgili kaderini belirleyecek. Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın başını çektiği 10 kişilik grubun Okan'ın geri dönmesi için vize verdikleri ancak Başkan Özhan Canaydın'ın bu konuda sessiz kalışını 'istemiyor' şeklinde yorumlayan bazı yöneticilerin de fikre kesin olarak karşı çıktıkları öğrenildi.

Başkan Canaydın ile Polat arasındaki ilişkilerin Okan meselesi nedeniyle gerginleştiği, toplantıda yaşanabilecek tartışmaların büyümesi durumunda yönetim içinde çatlak oluşabileceği vurgulandı.

Yönetimin Okan Buruk'u veto etmesi halinde futbol şubesinin istifa edebileceği de kaydedildi.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler